AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: LLIBRE PERAL S.L

NIF: B-63142061

Direcció: MADRAZO 125, 08021-BARCELONA

Telèfon: 932095986

E-mail: info@wordpress-216371-1627093.cloudwaysapps.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat de la web és la de publicar i publicitar els treballs i projectes realitzats per l’empresa. Per a aquesta finalitat utilitza imatges comprades als fotògrafs propietaris per a tal efecte, complint amb els corresponents drets d’autor. El present avís legal regula l’ús del lloc web: https://teixitsllibre.com/

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre LLIBRE PERAL S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb LLIBRE PERAL S.L.

 

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de la pàgina web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de LLIBRE PERAL S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de la seva pàgina web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de LLIBRE PERAL S.L.

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

LLIBRE PERAL S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

LLIBRE PERAL S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per LINKS o enllaços des de la pàgina web propietat de LLIBRE PERAL S.L.. La presència de LINKS o enllaços a la pàgina web de LLIBRE PERAL S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.